Promovare

Fiind persoană fizică sau firmă puteți achiziționa și alte pachete de promovare în afară de serviciile oferite în mod gratuit.

 

Serviciul de bază conține următorul pachet: autentificându-vă aveți posibilitatea să publicați anunțurile referitoare la toate vehicolele pe care le aveți de vânzare, puteți vizualiza, edita, modifica sau șterge oricând anunțurile în cadrul contului Dvs. protejat prin parolă personală.   

Serviciul nostru de bază constă într-un un pachet de anunțuri în cadrul căruia puteți gestioana câte anunțuri doriți.

 

În afară de acest pachet aveți posibilitatea să solicitați pachete de promovare extra. În prezent asigurăm clienților noștri trei servicii extra:

  • a. Evidențiere, ceea ce conține activarea anunțului Dvs. precum și evidențierea acestuia în cadrul listelor cu rezultate (* evidențiat cu roșu). Anunțul Dvs. va apărea timp de 30 de zile în lista cu rezultate.
  • b. Top, ceea ce conține activarea anunțului Dvs., evidențierea acestuia în cadrul listelor cu rezultate (* evidențiat cu roșu), respectiv așezarea anunțului în prima parte a listei cu rezultate (* Publicarea anunțului în prima parte a listei nu înseamnă neapărat apariția acestuia pe primul loc din listă, ci publicarea acestuia în partea dedicată acestor anunțuri).  Anunțul Dvs. va apărea evidențiat timp de 30 de zile în lista cu rezultate.
  • c. Anunț evidențiat extra, ceea ce conține activarea anunțului Dvs., evidențierea acestuia în cadrul listelor cu rezultate (* evidențiat cu roșu), așezarea anunțului în prima parte a listei cu rezultate (* Publicarea anunțului în prima parte a listei nu înseamnă neapărat apariția acestuia pe primul loc din listă, ci publicarea acestuia în partea dedicată acestor anunțuri), respectiv publicarea anunțului în format evidențiat pe prima pagină (în cadrul ribricii dedicate acestui scop). Anunțul Dvs. va apărea evidențiat timp de 30 de zile în lista cu rezultate și va fi publicat pe prima pagină timp de 15 de zile în rubrica Anunțuri evidențiate.