Despre noi

BursadeAuto.ro este cel mai mare site de anunțuri auto-moto din Transilvania.

Toate anunțurile care se găsesc pe pagină au fost verificate de către echipa noastră astfel încât utilizatorii să poată găsi printre anunțurile exacte, complete și variate acel anunț care le convine cel mai mult. Pe pagină puteți căuta în următoarele categorii: autoturisme personale noi și folosite, motociclete noi și folosite, camioane noi și folosite, utilaje agricole și mașini.

De asemenea asigurăm utilizatorilor noștri o gamă largă de servicii: tractări auto și asistență rutieră în Transilvania, transcrieri auto și operațiuni necesare de la A la Z, asigurări obligatorii RCA la cele mai bune prețuri din Transilvania, import auto din străinătate la comandă, gamă largă a pieselor de schimb, tuning și tot ce este mai bun autoturismului Dvs.  

Creați planuri de lungă durată, creați-vă un cont în cadrul căruia vă puteți gestiona confortabil anunțurile. Căutați prin județul Dvs., contactați vânzătorul și achiziționați produsul dorit cât mai rapid posibil.

Echipa paginii de web BursadeAuto.ro vă stă la dispoziție privind orice nelămurire.

În concluzie, dacă doriți să achiziționați sau să vindeți un autovehicol, cel mai potrivit loc pentru aceste tranzacții îl asigură pagina BursadeAuto.ro.

Vă dorim afaceri cât mai fructuoase!