Cum adaug un anunț?

Adăugarea anunțurilor

Cum pot adăuga un anunț?

Pe parcursul dezvoltării paginii bursadeauto.ro ne-am străduit să vă oferim un mod cât mai simplu și rapid pentru adăugarea anunțurilor.   

Pentru adăugarea anunțurilor faceți click pe butonul Anunțul tău aici pe care îl găsiți pe fiecare pagină în meniul de sus.  

Adăugarea este foarte simplă, trebuie doar să parcurgeți următorii 5 pași:

  1. Detaliile anunțului: alegeți o categorie și conform acesteia introduceți datele de identificare ale vehicolului de vânzare. Cu cât oferiți mai multe detalii clienților potențiali, cu atât cresc șansele vânzării pe piața auto. Vă rugăm să încercați să păstrați autenticitatea anunțului Dvs. prin publicarea datelor reale pe pagină. De asemenea imaginile publicate ar trebui să reflecte realitatea astfel câștigând încrederea celor interesați de produsul Dvs. 
  2. Alegerea pachetului de promovare: în cadrul acestei paginiactivarea anunțului este gratuită. Însă dacă doriți ca anunțul Dvs. să fie evidențiat vă rugăm să alegeți unul dintre pachetele de promovare oferite. (*Despre pachetele de promovare găsiți informații mai detaliate făcând click pe linkul de mai jos.)
  3. Alegerea modalității de plată:după ce ați ales una dintre pachetele de promovare oferite vă punem la dispoziție cât mai multe modalități de plată pentru ca Dvs. să găsiți modalitatea cea mai potrivită. Bineînțeles acest pas nu li se adresează acelor utilizatori care nu doresc ca anunțul lor să apară evidențiat.
  4. Plată: în cadrul acestui pas veți fi redirecționați la pagina partenerului nostru, MobilPay, pentru ca să puteți efectua tranzacția în maximă siguranță. Această tehnologie servește protecția datelor personale ale clienților noștri și asigură confidențialitatea acestor date care circulă între motorul de căutare și serverul web. (*Câteva motoare de căutare necesită permis din partea Dvs. pentru vizualizarea paginii.)
  5. Confirmare: în cazul în care ați parcurs cu succes toți cei 5 pași veți primi un email de confirmare privind publicarea anunțului Dvs. Anunțul va fi vizibil pe pagină de îndată ce unul dintre moderatorii noștri a verificat autenticitatea anunțului. În cazul anunțurilor promovate acesta este un proces automat și anunțul va apărea imediat pe pagină.

Vă dorim afaceri cât mai fructuoase!

Cum pot încărca imagini pentru anunțul meu?

Foarte simplu! După ce ați completat datele necesare în formularul pentru adăugarea anunțului, pe următoarea pagină veți găsi partea de Încărcare imagini. Faceți click pe butonul Adăugare imagini, căutați, alegeți și adăugați imaginile dorite. Procesul de încărcare este automat și imaginile apar de îndată. Puteți atașa mai multe imagini de o dată însă trebuie să aveți în vedere că mărimea imaginilor încărcate nu poate depăși 2 MB iar rezoluția nu poate fi mai mare de 2000x2000 pixeli.

Foarte simplu puteți atașa imagini și anunțurilor deja încărcate. Intrați-vă în cont și în meniul Anunțurile mele veți găsi anunțurile Dvs. actuale pe care le puteți modifica ulterior făcând click pe butonul Editare. Acum nu mai aveți altceva de făcut decât să efectuați operațiunea prezentată mai sus.

Cât timp rămâne anunțul pe pagină?

În toate cazurile pagina bursadeauto.ro vă păstrează anunțul publicat timp de 30 de zile. După expirarea acestui termen anunțul nu se șterge ci doar se inactivează, adică nu va mai fi vizibil printre anunțurile actuale. Însă sistemul nostru îl păstrează, astfel în cazul în care nu ați reușit să vă vindeți vehicolul nu trebuie să luați tot procesul de adăugare de la început ci puteți să faceți un simplu click pe butonul Prelungire pe care îl veți găsi în meniul Anunțurile mele după ce ați intrat în cont.

Anunțul meu a fost șters. De ce?

Pagina bursadeauto.ro își rezervă dreptul de a șterge anunțul publicat pe site în cazul în care acesta nu respectă condițiile de utilizare. Tocmai de aceea este foarte important ca înainte de a adăuga anunțul să vă asigurați că acesta nu încalcă regulile, dimpotrivă, le respectă. 

Cum îmi pot modifica anunțul?

Puteți modifica oricând anunțul Dvs. dacă vă autentificați, faceți click pe meniul Anunțurile mele și alegeți butonul Editare la anunțul pe care doriți să-l modificați. În afară de aceasta puteți modifica oricând Pachetul de promovare, puteți evidenția un anunț simplu sau puteți prelungi durata de apariție a anunțului.  

Atenție:în fiecare caz puteți modifica, edita sau promova doar anunțul Dvs. propriu.

Cum îmi pot șterge anunțul?

Puteți șterge oricând anunțul adăugat. Trebuie doar să vă autentificați și să faceți click pe butonul Șterge în cadrul meniului Anunțurile mele și să confirmați ștergerea.

Vă rugăm dacă ați reușit să vă vindeți vehicolul sau dacă anunțul Dvs. nu mai este valabil, ștergeți-l, acest lucru fiind atât interesul Dvs. cât și interesul altor clienți.